SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL KOMPLEX TECHNOLOGIAI FEJLESZTÉS
VALÓSUL MEG A GALAMBOS LOGISTIC KFT-NÉL

A Galambos Logistic Korlátolt Felelősségű Társaság közel 150 Millió forint uniós támogatást nyert az „Komplex vállalati technológiai fejlesztés mikro- kis-, középvállalkozások számára” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében, melynek eredményeképpen a vépi telephely fejlesztése valósul meg. A projekt során csarnoképítés és alapinfrastruktúra építés, valamint targonca beszerzése valósulhat meg.

A Galambos Logistic Kft-t 2007-ben hozták létre vépi székhellyel. Fő tevékenysége környékbeli (elsősorban szombathely környéki) nagyvállalatok részére gyártástámogató szolgáltatások nyújtása. Ez elsősorban raktározást, tárolást és csomagolást jelent. A társaság pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében GOP-2012-2.1.1/B jelű pályázati kiírásra „A Galambos Logistic Kft komplex technológiai fejlesztése” címmel. A benyújtott pályázatot GOP-2.1.1-12/B-2013-1535 jelű pályázat keretében az illetékes döntéshozó szerv 149.935.695 Ft értékben támogatásra érdemesnek ítélte. A támogatás mértéke 36,43%, míg a projekt elfogadott összköltsége 411.572.043 Ft.

A projekt célja a társaság vépi telephelyének bővítése egy új csarnokkal, valamint új anyagmozgató eszközök beszerzése. A fejlesztés segítségével a vállalkozás eddigi több helyen található raktárai egy helyre összpontosulnak, elősegítve a tevékenység hatékonyságának és ezáltal jövedelmezőségének növekedését. A megnövekvő raktárkapacitás lehetőséget biztosít további új partnerek megszerzésére is. A tervek szerint a projekt 2014. június 30-ig valósul meg.

A projektről további információ a társaság internetes honlapján,
illetve személyesen a társaság vépi székhelyén érhető el.

Galambos Logistic Kft.
Cím: H-9751 Vép, Kassai u. 73.
E-mail:
Honlap: www.galamboslogistic.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu