-

Elérhetőségek

Galambos Logistic Kft.
Cím: 9751 Vép, Kassai utca 73.
GPS: N 47.24271°   E 16.72008°
Telefon:
+3694543026
Adószám: 13932129-2-18
Cégjegyzékszám: 18-09-107183
Banki kapcsolat: Oberbank AG.
Bankszámlaszám: IBAN: HU71
HUF 18400010-03407331-20100026
IBAN: HU10
EUR: 18400010-03407331-20101027
Swift Code: OBKLHUHB
Közösségi adószám: HU 13932129


Hírek

Ha valahol, akkor itt biztosan meg lehet tanulni a szakmát



Ha valahol, akkor itt biztosan meg lehet tanulni a szakmát

“Abban bízom, és ezt a tanáraim is megerősítették, hogy a 70 napos gyakorlati időm alatt többet tanulok majd, mint az elmúlt három szemeszteren az egyetemen”, bocsátotta előre Ipsits Janka, a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának nemzetközi szállítmányozás és logisztika szakos másodéves hallgatója, aki február 1-én kezdte gyakorlati idejét cégünknél.

 

Cégcsoportunk évek óta gyakorlati képzőhelye több felsőoktatási intézménynek és a partnere a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrumnak is. Bemutatjuk gyakornoki, tanulói rendszerünket.

 

És miért éppen bennünket választott? Nos, Janka nem rejtette véka alá, hogy több lehetőség közül válogathatott. “Ha valahol, akkor a Galambosnál biztosan meg lehet tanulni a szakmát”, indokolta, hozzátéve: a másfél éves egyetemi időszak alatt elméleti képzést kaptak, így már nagyon várta, hogy a gyakorlatban is hasznosíthassa a hallottakat.

 

Első napjait a fuvarszervezők között töltötte, majd az EPCOS-projektbe nyert betekintést, merthogy logisztikai vezetőnk, Kondor Tamás szerint Janka szakdolgozatához, amit az “Innovációs lehetőségek a termelési logisztikában” címmel készül megírni, ez a terület passzol leginkább.

 

Rajta kívül jelenleg humánerőforrás és pénzügyi területen is van gyakornokunk. (Cégünk egy üzletágban egyszerre egy tanuló fogadását vállalja.)

 

Ipsits Janka a május 15-ig tartó gyakorlati idő végére szeretne komoly tapasztalatokat szerezni. Akár annyit, hogy később esetleg nálunk kezdhesse el pályáját. Ez még picit odébb van, de nem példa nélküli. A Galambos cégcsoport számára is kiváló lehetőség, hogy olyan motivált, tehetséges fiatalokkal dolgozhat együtt, akik a diploma, szakképzettség megszerzését követően lehetőséget kaphatnak itt, mint főállású munkavállalók. “Szeretjük a hallgatókat, mert jellemzően a szakterületükön már a betanulási időszakban is jól használhatóak, átlátják a folyamatokat.” Erről már humánerőforrás asszisztensünk beszélt. Szakács Renáta példát is mondott a közelmúltból, amikor is szállítmányozási területre, vevői kapcsolattartó asszisztensi munkakörbe került olyan kolléga, aki korábban gyakornoki idejét is Vépen töltötte.

 

Cégünk egyébként több intézménnyel, így a Győri Széchenyi Egyetemmel, a Soproni Egyetemmel, az ELTE szombathelyi campusával, és több fővárosi egyetemmel is kapcsolatban áll. Az érettségit meghaladó szakképzésnél a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrummal működünk együtt, OKJ-s logisztikai ügyintéző szakos diákokat tanulói szerződéssel kétéves időtartamra (heti egy vagy két nap munka; plusz 30 nap nyáron) fogadunk, főként a Savariából, az Orlayból, a körmendi Rázsóból és a kőszegi Evangélikusból.

 

A lead-fotón: A gencsapáti Ipsits Janka szerint a Galambos cégcsoportnál rövid idő alatt komoly gyakorlati tapasztalatot lehet szerezni






Vissza az előző oldalra!
Galambos Logistic Kft. - MagyarGalambos Logistic Kft. - AngolGalambos Logistic Kft. - Német