-

Elérhetőségek

Galambos Logistic Kft.
Cím: 9751 Vép, Kassai utca 73.
GPS: N 47.24271°   E 16.72008°
Telefon:
+3694543026
Adószám: 13932129-2-18
Cégjegyzékszám: 18-09-107183
Banki kapcsolat: Oberbank AG.
Bankszámlaszám: IBAN: HU71
HUF 18400010-03407331-20100026
IBAN: HU10
EUR: 18400010-03407331-20101027
Swift Code: OBKLHUHB
Közösségi adószám: HU 13932129


Hírek

Helyi Logisztikai Szolgáltató Központ címet nyert a Galambos cégcsoport vépi telephelye



Helyi Logisztikai Szolgáltató Központ címet nyert a Galambos cégcsoport vépi telephelye

A logisztikai központok besorolásával kapcsolatos pályáztatási, minősítési és monitoring tevékenységeket a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) végzi, míg a cím odaítélése a Logisztikai Egyeztető Fórum (LEF) hatásköre. A LEF a minősítési bizonyítványt a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) jóváhagyásával állítja ki. A hazai logisztikai bázisok besorolása három szintből áll: intermodális, regionális és helyi szolgáltató központokat különböztet meg. A tanúsítvány megszerzéséhez egy kritériumrendszer teljesítését várja el az adományozó. Azokon a területeken, amelyeken a kiszolgálás aktív, a szolgáltatóknak rendelkezniük kell kiépített közmű- és közlekedési infrastruktúrával; biztosítani kell a logisztikai alapszolgáltatásokat, a kiegészítő szolgáltatások közül pedig legalább a vámhoz köthetőeket. A területnek - a helyi LSZK címnél minimum 3000 négyzetméteres fedett raktározási kapacitással kell rendelkezni -, a közforgalom által nyitottan alkalmasnak kell lennie a különböző közlekedési alágazatok kiszolgálására, az ellenőrzésekhez kapcsolódó felügyeleti szerv számára elérhetővé kell tenni az információ szolgáltatást, továbbá biztosítani a vagyonvédelmet. Fontos kritérium még, hogy egy vagy több megbízó számára hozzáadott értékű szolgáltatást is szükséges végezni, illetve biztosítani egyéb vállalkozásoknak a betelepedési lehetőséget is.

Helyi Logisztikai Szolgáltató Központ tanúsítványt kapott a Galambos Logistic Kft. közel 20 ezer négyzetméteres, 6 csarnokot is magában foglaló vépi telephelye. A minősítő oklevelet a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének januári herceghalmi szakmai konferenciáján vehette át Galambos Tamás, a Galambos cégcsoport ügyvezetője.

 

“Kerestük a lehetőséget, hogy integrálódjunk egy országos logisztikai hálózatba, és Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségében meg is találtuk azt az együttműködő felet, aki a telephelyünkkel kapcsolatos monitoring tevékenységet elvégezte. A tanúsítvány egy előauditnak minősül, arra is szolgál, hogy az országos logisztikai szereplők között a jövőben megfelelően pozicionálhassuk magunkat”, hangsúlyozta Galambos Tamás, a Galambos Logistic Kft. ügyvezetője.

Vas megyében a Galambos Logistic Kft. az egyetlen, nem a megyeszékhelyen működő helyi logisztikai szolgáltató központ. A tanúsítvány garanciát jelent minden olyan régi és leendő üzleti partner számára, akik továbbra is minőségi szolgáltatást kívánnak igénybe venni logisztikai, raktározási területen. A vépi családi vállalkozás olyan régi és új multinacionális vállalatokkal dolgozik együtt, mint az Luk Savaria Kft., a Flextronics International Kft., az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft., vagy a Nestlé Hungária Kft. Büki Gyára.

Tavaly év végén egyébként 14 céggel bővült a hazai minősített logisztikai létesítmények listája. A Galambos Logistic Kft. mellett helyi LSZK tanúsítványt kapott a Zoll-Sped Kft. szombathelyi telephelye is.

 

A lead-fotón Galambos Tamás ügyvezető (balra) a 9. nemzetközi közlekedéslogisztikai konferencián átveszi a Helyi Logisztikai Szolgáltató Központ minősítést igazoló bekeretezett oklevelet. Középen Sipos László, a Logisztikai Egyeztető Fórum elnöke, jobbra Fülöp Zsolt, a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének vezetője Fotó: mlszksz/Író Zoltán






Vissza az előző oldalra!
Galambos Logistic Kft. - MagyarGalambos Logistic Kft. - AngolGalambos Logistic Kft. - Német