MEGSZEREZTÜK A HELYI LOGISZTIKAI PARK CÍMET
MEGSZEREZTÜK A "HELYI LOGISZTIKAI PARK" CÍMET

MEGSZEREZTÜK A "HELYI LOGISZTIKAI PARK" CÍMET

A tudományos és innovációs, a technológiai, az ipari és a logisztikai parkokról szóló 161/2023. (IV. 28.) Kormányrendelet alapján az iparügyekért felelős miniszter pályázatot írt ki a "Helyi Logisztikai Park" cím elnyerésére, melyre cégünk is nevezett a vépi telephely vonatkozásában.

MEGSZEREZTÜK A HELYI LOGISZTIKAI PARK CÍMET

A pályázattal lehetőséget kaptunk a "Helyi Logisztikai Park" cím elnyerésére, ezzel cégünk versenyképességét növelve vonzó befektetési környezetet teremthetük, korszerű telephelyeket alakíthatunk ki, és emelt szintű szolgáltatások nyújthatunk.

A Kormányrendelet szerint logisztikai park: logisztikai bázisú, legalább 60%-ban logisztikai (raktározási, szállítmányozási) kapacitásokra építő, elsősorban piac által vezérelt, olyan infrastruktúrával ellátott terület, ahol az alapszolgáltatások legfontosabb csoportja közvetlenül kötődik a logisztikához, illetve szolgáltatási tevékenység zajlik, továbbá a logisztikai, az ipari, az önkormányzati és a befektetési szereplők között integrált az együttműködés.

A Helyi Logisztikai Park címmel jogosultak vagyunk a jogszabályokban meghatározott támogatások igénylésére, illetve a jogszabályokban vagy pályázati rendszerekben megfogalmazott támogatásra, kedvezményre pályázni.

A Helyi Logisztikai Parkok esetében a címhez kapcsolódóan a beruházással összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánítása egyszerűsített eljárásrenddel valósul meg. A cím megszerzése nem jelent közvetlen pénzügyi támogatást.

 

Az oklevelet 2024. március 7-én cégünk Logisztikai vezetője - Kondor Tamás vette át személyesen. 

megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

"A régóta fennálló partneri viszonyt az elmúlt egy évben egy nagyobb mértékű tárolási szolgáltatási igényünkkel tovább bővítettük.
A hatékony kommunikáció és a rugalmasság elősegíti a zökkenőmentes napi munkánkat.
Nagyon meg vagyunk elégedve a logisztikai szolgáltatásokkal, mivel számunkra egy olyan raktári kapacitást tudtak biztosítani amit más, környéken lévő cégek egyike sem mondhat el magáról.
Továbbra is szeretnénk fenntartani a jövőbeni együttműködést és a jó üzleti kapcsolatot."

Auer Anikó, projekt mérnök
Nestlé Hungária Kft.

„A 2021 óta tartó együttműködésünk során folyamatosan tapasztaljuk, hogy a cég a vevői igények maximális kiszolgálására törekszik, amely érdekében folyamatosan fejleszti szolgáltatásait.
Ez teszi számunkra a Galambos Logistic Kft.-t egy valóban naprakész, megoldás-orientált és ügyfélközpontú partnerré.”

Martin Mitterhumer CEO
PNH Kft.
MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS A GALAMBOS LOGISTIC KFT-NÉL