-

Elérhetőségek

Galambos Logistic Kft.
Cím: 9751 Vép, Kassai utca 73.
GPS: N 47.24271°   E 16.72008°
Telefon:
+3694543026
Adószám: 13932129-2-18
Cégjegyzékszám: 18-09-107183
Banki kapcsolat: Oberbank AG.
Bankszámlaszám: IBAN: HU71
HUF 18400010-03407331-20100026
IBAN: HU10
EUR: 18400010-03407331-20101027
Swift Code: OBKLHUHB
Közösségi adószám: HU 13932129


Hírek

Vas Megye Gazdaságáért díjat kapott Galambos Tamás!



Vas Megye Gazdaságáért díjat kapott Galambos Tamás!

Március 13-án kora délután a Megyeháza Dísztermében tartották a Vas Megyei Közgyűlés ünnepi ülését, amelyen elismeréseket is kiosztottak.

“Vas Megye Gazdaságáért” díjat vehetett át kedden a Megyeháza Dísztermében Galambos Tamás, a Galambos Logistic Kft. ügyvezetője. Az elismerését a Vas Megyei Közgyűlés adományozta Galambos Tamásnak, a megye gazdasági és műszaki fejlődése érdekében végzett kimagaslóan eredményes tevékenységéért.

A megyei közgyűlés Vas megye érdekében végzett kimagasló szakmai, hivatásbeli érdemek, eredmények és teljesítmények, a megye gazdasági, kulturális és társadalmi fejlődéséért végzett tevékenység, a megye iránt tanúsított hűség, és Vas megyéért folytatott életpálya, valamint Vas megye környezet- és természetvédelméért és ezen keresztül a lakosság életminősége javításáért hosszabb időn át kimagasló tevékenységet végzők elismerésére kitüntetéseket és elismerő címeket alapított, illetve újított meg. Ezeket Magyarország nemzeti ünnepeihez kapcsolódva adományozza minden évben.

A keddi ünnepségen pódiumra szólították cégcsoportunk ügyvezetőjét, Galambos Tamást is, aki a közgyűlés elnökétől, Majthényi Lászlótól vehette át a “Vas Megye Gazdaságáért-díjat”, egy művészi kivitelű 42,5 mm átmérőjű, 4 mm vastagságú ezüstből készült kör alakú érmet. A kitüntetés azon személyeknek adható, akik a megye gazdasági és műszaki fejlődése érdekében kimagaslóan eredményes munkát végeztek.  Galambos Tamást erre a díjra találta érdemesnek a megyei közgyűlés.

A Galambos cégcsoport ügyvezetőjének méltatásában arról esett szó, hogy a 11 éve alapított Galambos Logistic Kft. folyamatosan fejlődik. Az induláskor 15-20 gépjárművel rendelkezett, 400-500 millió forint volt az éves árbevétele. Ma ugyanakkor 340 munkavállalót foglalkoztat, raktárkapacitása közel 20 ezer négyzetméteres, flottájában 55 gépjármű található, árbevétele a 2017-es évben 3,2 milliárd Forint volt.

Teljes körű, komplexen kezelt, vevőközpontú logisztikai szolgáltatásokat kínál ügyfeleiknek. Egyedi, innovatív, kreatív megoldási javaslatok és értékteremtő folyamatok jelentik partnereik számára a lehetőséget az együttműködésre. Raktári logisztikai szolgáltatással, szaktanácsadással segíti a piaci szereplőket. A logisztikai területen nemcsak a raktározási felület növelésére ügyelt, de üzleti partnereik igényeit követve folyamatosan bővítette az értéknövelő szolgáltatások körét, vállalva címkézést, átcsomagolást, göngyölegek és ládák gépi tisztítását is.

Nem véletlenül kapta meg a Helyi Logisztikai Szolgáltató Központ tanúsítványt vépi telephelyére. Vas megyében a Galambos Logistic Kft. az egyetlen, nem a megyeszékhelyen működő helyi logisztikai szolgáltató központ. A tanúsítvány garanciát jelent minden olyan régi és leendő üzleti partner számára, akik továbbra is minőségi szolgáltatást kívánnak igénybe venni logisztikai, raktározási területen.

A vépi székhelyű családi vállalkozás olyan multinacionális vállalatokkal dolgozik együtt, mint az Luk Savaria Kft., a Flextronics International Kft., az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft., vagy a Nestlé Hungária Kft. Büki Gyára.

A minőségbiztosítással rendelkező cég egyben gyakorlati képzőhely is.

A Galambos Logistic a Vas Megyei Kereskedelmi és Ipari Kamara önkéntes tagja, ügyvezetője Galambos Tamás évek óta segíti az elnökség munkáját.






Vissza az előző oldalra!
Galambos Logistic Kft. - MagyarGalambos Logistic Kft. - AngolGalambos Logistic Kft. - Német